Kvällstävling!

Jag gillar egentligen kvällstävlingar, men det börjar vara lite väl mörkt på kvällarna nu för det, och dessutom kanske man inte ska jobba innan...

Gårdagen började med att jag ringde upp fel person och inte förstod det. Så stressnivån var hög redan från morgonen! Två av Nisses hingstar var ute när jag skulle åka, jag ringde till honom, trodde jag i alla fall! Kunde inte förstå att han inte förstod vad jag menade, det var svårt att höra vad han sa och jag hann bli irriterad innan jag förstod att jag inte pratade med Nisse! Förstår inte hur jag lyckades ringa fel person eftersom jag tog senast slagna nummer, och hamnade hos någon som jag inte brukar ringa. Men som tur var hos någon jag kände, som var vaken och dessutom själv har djur på rymmen ibland. Fick in hästarna och lyckades ringa rätt sen!

Efter jobbet, som j ag smet en timme tidigare i från, var det fullt race. Nisse hade gjort mat så åt lite snabbt och sen på med transporten, lastade grejer och tog in Clarinett. Hon var väldigt dammig! Knoppade på en kvart och så fick hon ha fleecetäcke på sig i transporten för att fånga upp lite damm!

Det var dressyrtävling hos Nylands Hästsportslag där jag brukar ha lektioner. Jag red en LB:1, egentligen var tanken att Grå också skulle med men hon var ju så stressad i tisdags så jag la ner det. Clarinett var lite spänd på framridningen, blev ostadig när vi skulle in på banan (backade näsan in i en hästhage) och stod emot en massa på programmet. Men med tanke på det tycker jag ändå att det gick okej. Travprogrammet var inte så tokigt, galoppen var skit men hon gjorde allt och vi kunde genomföra det. Även om jag fick sparka till henne med sporrarna ett par gånger när hon tänkte lägga av och tjura ihop. Känns som vi ändå höjt våran lägsta nivå. Men nu måste jag få mer kläm på galoppen, den behöver bli kortare och aktivare, och jag måste kunna rida programmet utan att rida i väg galoppen!

Sent innan vi var hemma. Trött då och trött i dag så lugn morgon. Nu väntar lite stök med hästarna i dag men ska försöka ta det ganska lugnt! Tror att jag behöver det!

Inte snyggaste men snabbaste knopparna! En kvart tog det att knoppa igår! 

Hon har mycket ideer min Clarinett men hon är fin när hon är fin! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0