Åskväder -igen!

Har det inte åskat och störtregnat mycket denna sommar? Jag tycker att vi klarar oss med regn ett tag men det verkar ju inte så....

I dag började jag med att åka och köpa foder. När jag väl kom igång och red så var Movie först ut, lite spänd när jag började men släppte fint! Gjorde riktigt bra skänkelvikningar och formen är fortfarande bra efter vilan. Red även Kayden, tog mig upp på jättehästen med mitt ben! Han var lite motsträvig först men släppte efterhand.

Fortsatte nere på betet, red Clarinett på grusvägen och jobbade med dressyrgaloppen, hon fick bland annat gå sidvärts fram och tillbaka över vägen i galopp. Avslutade med att jogga Wasabi i töm, hon är så fin så jag måste komma igång med ridningen på henne nu! Plockade bort en fästing på henne också!

Gjorde kebab till middag och sen ganska precis när jag skulle åka i väg till lektioner bröt det ut ett rejält åskväder. Det vräkte ner regn, blixtrade och dundrade samtidigt! Jag var hos Nisse och insåg att Doris var ute så fick åka och ta in henne! Lektionerna ställdes in, men någon timme senare var det lugnt och uppehåll så då hade jag en träning hemma i alla fall.

Nu hoppas vi på uppehåll några dagar så allt hinner torka, och att benet fortsätter att bli bättre, idag har jag varit mycket bättre och speciellt efter jag ridit!

Ute med Clarinett! 

Wasabi efter tömkörningen! 

Nisses katter Holger och Gottfrid! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0