Hovisdag och SI-leder!

Intensiv, lång och intressant dag!
 
Började tidigt i morse med att köra hästar till Nisse för att sko. Jag hade med mig Grå, Clarinett, Chokladen och Wasabi. Gick bra att sko allihopa även om Chokladen lyckades tippa hovslagaren och Clarinett hade dragit av sig en sko redan innan hon var fördigskodd (nytt rekord på tappskor!), jag har trots allt en superbra hovslagare! När jag körde hem dom så var Grå superstressad och jag trodde att hon skulle lägga sig på vägen men vi tog oss hem, och en liten incident vid hagen hann vi med också, hon blir så stressad när hon blir stressad!
 
Sen snabba ryck att mocka där mina hästar stått, fixa mat, duscha och äta, för sedan åkte jag och Linda in till Östersund och föreläsning, vi hann även på Byggmax för att köpa några spånbalar. Föreläsningen var om SI-leder och hon som hade den var samma som jag gick kurs för i augusti. Det var jättebra och lärorikt! Nu ska alla hästar få rygga en massa!
 
Sent innan vi var hemma men hästarna är nattade och nu ska jag sova. I morgon hoppas jag hinna med att jobba hästarna lite också! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0