Rymling!

Just nu driver Lemonaden mig inte bara till vansinne utan det känns verkligen som att hon driver med mig. Efter att ha gått någon vecka i sin straffhage (liten, ensamhage med tre trådar) så släppte jag tillbaka henne med flickorna på tisdagen, de har ju bal nu så jag tänkte att det kunde hålla kvar henne. Men igår morse var hon ute, såklart! Stoppade in henne, gick runt hagen, kollade stängslet och satte fyra trådar där hon brukar krypa ut. Alla hästarna kollade noga vad jag gjorde, Lemonaden gick ett extra varv och kollade. Sen tog det mindre än en timme så hörde jag brak från skogen och hon kom galopperandes! Det är som att hon bara vill visa att hon kan! Nu är hon tillbaka i sin straffhage, hon har sina tentakler på sig men även täcke och det är inte bra för det skyddar bra mot ström! 
 
Hann lite hästjobb igår i alla fall. Började med att rida dressyr med Grå, sen gjorde jag samma som sist med Satine. Alltså först tömkörning och sedan satt jag upp och red, lite mer denna gång men det är fortfarande så att hon styr lite mer än jag gör, och emellanåt blir hon frustrerad och ställer sig och viftar med frambenet i stället!
 
Zippin fick gå i töm, och sedan dags för paus. Jag följde med Nisse upp på byn eftersom han skulle skicka några rek, och vi passade på att äta på byn. Sen gjorde jag ett litet kvällspass i stallet, med lite stress att hinna innan kolsvarta mörkret så jobbade jag både Clarinett och Chokladen i töm. Clarinett fick jobba med skritt-galopp-skritt i töm medan Chokladen gick lite mer av ett joggingpass. Sen var det mörkt och fick bli kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0