Gothenburg Horse Show!

Dag två i Göteborg är över och i morgon tar jag tåget hem igen! Jag känner mig väldigt taggad att rida, träna och jobba med hästarna!
 
I dag har jag varit hela dagen på Scandinavium, först på mässan och sen även inne på tävlingarma. I dag har jag sett Young Rider hoppning, Världscupdressyr (Grand Prix) och internationell hoppning. I dressyren var det tunt med världsnamn, lite bättre kvalitet på hoppningen men det är givetvis roligt att se ändå. Man måste faktiskt vara där det händer för att hänga med! 
 
På mässan tyckte jag faktiskt också att det var lite tunt. Vill man shoppa så fanns det ju såklart mycket att välja på men jag saknade tex många avelsförbund (inte ens asvh hade monter), riksanläggningarna och i Ridsportförbundets monter sålde de mest profilkläder, nästan ingen information. Lite dåligt kan jag tycka men jag vet att det är väldigt hög monterhyra. Jag shoppade dressyrskydd, ett lite finare dressyrschabrak, svansmedel, en prenumeration på Ridsport och ett par smågrejer. Inte så mycket egentligen när man har många hästar att köpa till, men det fick räcka denna gång.
 
Från dressyren!
 
Jag hittade en nordsvensk på mässan också!
 
Mina inköp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0