Snart hemma igen!

Nu är jag snart på hemmaplan igen efter en kanondag med kurs i Stockholm! 
 
Det var jätteroligt att träffa Stina igår, det är nästan tre år sedan jag var nere sist men det kändes som förra veckan! I morse tog jag tåget in till Stockholm och sedan letade jag mig ut till Solvalla. Det var kurs för utbildade ridlärare och man måste gå den minst vartannat år för att få behålla sin behörighet och level. Temat för i år var hästen och då i synnerhet ridskolehästen.
 
Lars Roepstorff föreläste, jag har lyssnat på honom förut och tycker att han är helt suverän. Han är otroligt kunnig och har forskat inom skador, träningslära, biomekanik och underlag. Det var en mastig föreläsning som handlade mycket om hästars hållbarhet, vilkey ju är något som jag är otroligt intresserad av och brinner för! Dessutom träffar man en massa människor med samma intressen så det blir många givande samtal. Nu är jag fylld av inspiration, idéer och energi.
 
Det är en knapp halvtimme kvar till Sundsvall, sen är det bara hem och ta in hästarna!  Jag har som vanligt hsft tur med bra hjälp hemma, denna gång är det Peter och Elise som hållt ställningarna. Ändå är det skönt att komma hem och se att allt är bra med guldklimparna!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0