Galet väder!

Alltså det här vädret är ju helt galet! Många plusgrader i dag och snön försvinner i en rask takt, men det är ju bara början av mars! 
 
Jag red Szum ute i snön i morse innan jobbet. Det var nog jobbigt i snön men han kändes fin! Efter jobbet fortsatte jag ute i snön men denna gång med Clarinette. Henne longerade jag först och antagligen blev hon väldigt trött av att springa i snön för hon var koncentrerad när jag började, men allt eftersom så blev hon alltmer fokuserad på annat. När jag satt upp och red så var katten som klättrade i ett träd intill betydligt mer intressant än mig, och hon kändes både okoncentrerad och trött. Jag bestämde mig för att fortsätta ridningen en annan dag när förutsättningarna är bättre,  det är ju precis så här det är med unghästar -dagsformen växlar! 
 
Avslutade med att tömköra Traffe på banan,  eftersom han har sitt sår så använde jag sidepull. Det fungerade bra, han verkade nöjd med det och var lika fin som han varit de sista gångerna. Nu har vi ätit en sen men god söndagsmiddag, lite Wallander på tvn och en nybakad kaka står och väntar som efterrätt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0