Facebook snackis!

Har ni sett filmen som gått varm på Facebook (och Hippson) med en häst som går en minst sagt avancerad cavalettiövning? Jag blev lite inspirerad av den och gjorde en liknande övning på en av lektionerna i kväll, fast med lite mindre bommar....
 
Själv red jag på dagen i det helt fantastiska vädret med sol och någon plusgrad. Elise kom på förmiddagen och vi red ut med Gandalf och Midas. En av skogsvägarna hade jättefint snöunderlag och det var perfekt att trava på. Sen fick Szum jobba lite i töm, han har haft lite semester efter helgens träning och såg nu väldigt fräsch och fin ut!
 
Efter en snabblunch så red jag ut med Tant på samma väg som vi red på förmiddagen, hon fick gå galoppintervaller. Avslutade med att tömköra ut Clarinette, det var första gången vi gick ut en sväng utanför gården. Hon gick med raska kliv från gården men hon upptäckte när vi var på uppe på vändplanen och tränade styrning att hon var ensam och började tokgnägga. Det gick med ännu raskare kliv hem men ändå var det inga problem att göra halter när jag ville. När vi kom tillbaka på gården gjorde Gandalf några tokryck i hagen vilket fångade Clarinettes koncentration men annars tyckte jag att det gick bra. 
 
Efter lite middag så var jag i väg på lektioner, och hade den där roliga Facebook övningen. I morgon väntar Ica igen, snabbt tillbaka till verkligheten efter gårdagens kurs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0