Snödrivelandning!

Åh vilken energi jag får av vårsolen! Även om den bara visat sig kortare stunder i dag så blir jag både glad och inspirerad! 
 
Jag började min dag med en avfallning! Red ut Tant och vi travade på en skogsväg, vi hade precis svängt in på den vägen och jag njöt av det fina snöunderlaget. Antagligen njöt jag lite för mycket för jag hängde inte alls med när det knakade till i skogen och Tant gjorde en tvärvändning! Jag landade i en snödriva och som tur var så stannade Tant så vi kunde fortsätta turen utan andra äventyr! Här rider man unghästar och stökhästar och så åker jag av Tant, 23 år!
 
Sen red jag Szum på banan, han fick jobba med övergångar och med bogen in. Efter lite lunch fick Midas komma ut en sväng. Även om underlaget inte är helt hundra än och det blev en ganska lugn tur så var det skönt att komma ut från gården en sväng. Sen avslutade jag med att tömköra Clarinette, hon fick gå några varv på slingan och sen jobba lite i trav på volt. Det gick bra förutom ett litet frispel, men lite sånt får man räkna med!
 
Sen åkte jag och hälsade på Chokladen! Var ett tag sen jag hälsade på henne men hon välkomnade mig med att blåsa mig i ansiktet! Den lilla fölungen som inte gick att klappa eller röra vid på hela sommaren är nu social, orädd och gillar att bli kliad! Det känns bra i mammahjärtat! Sen var jag hem och åt lite middag innan jag var i väg och hade en lektion på andra sidan älven. Så här på kvällen blev jag lite sugen på äppelpaj så det blev dagens kvällsfika!
 
Chokladen i dag!
 
Puss på dig kompis! 
 
Chokladens kompis Vera!
 
Dessa grabbar hälsade jag också åå hos grannarna!  Det är tre hingstar,  i ungefär samma ålder ochändå så olika!
Den till vänster är en ardenner, den i mitten är bruksnordis och den till höger halvblod!

Kommentarer
Postat av: Sandra siljeholm

Mysiga bilder! 😊Söta små hästar!

2015-02-24 @ 22:39:32
Postat av: Mánadis' Vildhäst

Vad söt Chokladen är <3 Påminner om min Maronya (som ingen tror är en basjkir), inte bara i kroppen, utan de snälla ögonen. Tror du hade tur med den där fina tjejen.

2015-02-28 @ 15:04:02
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0