Sköna söndag!

Har haft en ledig söndag, för ovanlighetens skull,  och dessutom sol och underbart väder på det! Lyxigt!
 
Jag började dagen med att arbeta Traffe i töm, han var ju lite trött och hängig i början av veckan men har sett piggare ut sista dagarna. Han har börjat fälla så jag misstänker att det är orsaken. I dag fick han jobba över höga travbana i timmen,  fast han provade även att ta dom på studs! Tycker att han var fin i formen men lite stel i höger varvet, nu hoppas jag att kiropraktorn kommer den här veckan som planerat. 
 
Sen fick Szum skritta lite i skogen ovanför gården, vi saknar verkligen  fluffsnön för den här kompakta och hårda snön är inte alls lika rolig! Men den lilla snön som kom igår gjorde att jag i dag kunde ta in Clarinette från hagen, hon har ju fått en veckas vila eftersom det varit för halt men nu var det dags att börja jobba igen. Jag tömkörde henne på slingan, vi har ju bara tömkört på banan tidigare och hon var väldigt laddad i dag men det gick ganska bra endå. Visst avvek hon från stigen några gånger, en gång blev hon rädd för något och försökte sticka i väg vilket resulterade i ett snöbad men jag tycker endå det gick bra.
 
Tog en timmes lunchrast och passade samtidigt på att skriva alla fakturor som ska i väg nu. Sen kom Alida och vi red ut med  Midas och Tant. Tyvärr var det lite halt och vi hade inte hunnit långt förrän även Tant hade tappat en sko! Vi provade flera vägar, bla ett skoterspår där det gick att trava lite men det var tyvärr bara ett kortare spår så sen vi fick vi skritta  hem då det mest var is överallt.
 
På kvällen var jag till grannarna och Clarinette ägare då det var födelsedag och tårta där. Nu är det bara att ladda om inför morgondagen och Ica.
 
Traffe på banan i dag!
 
Han är ju rätt söt!
 
 Clarinette tömkörs! 
 
Mycket energi i dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0