8 plusgrader!

Sol och 8 plusgrader, riktigt vårväder! Och trots att det är alldeles för tidigt och jag vet att det kommer bli ännu mer is och halka så kan jag inte låta bli att njuta och få vårkänslor!
 
Jag ägnade förmiddagen åt att rida ute i snön med solen som värmde, helt underbart!  Först Szum,  jag red ute på en lägda i snön så han fick jobba rejält. Vi hade dressyrsadeln och jobbade på volter och åttor. Sen var det Traffes tur att göra samma jobb, han var jättefin, jag fick honom att börja böja sig och han var bra i formen. Men efter en stund tyckte han nog det var jobbigt för då gjorde han ett par halvhjärtade försök att gå hem i stället! Trots det så hade jag en mycket bättre känsla än sist!
 
Clarinette fick också jobba ute i snön. Jag longerade henne först, vilket verkligen behövdes då hon hade mycket energi som skulle ut. När hon hade varvat ner så satt jag upp och skrittade lite, det är över en och halv vecka sen jag satt på henne sist och jag har tidigare bara suttit upp på banan, men det var inga problem utan hon var helt fokuserad på mig. Sen avslutade jag med att skritta ut Midas i skogen ovanför gården. Måste säga att det blev bra jobb på alla hästarna, de har fått pulsa  i snön vilket är bra styrketräning, dessutom har de fått jobba i annan miljö än på banan vilket jag tycker är viktigt! 
 
Sen var jag i väg och gjorde lite ärenden på Hammarn och tömkörde en häst åt en kund, sen hade jag resten av dagen och kvällen ledigt! Faktiskt rätt skönt för nu väntar några dagars jobb på Ica!
 
Szum i solen i dag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0