Dags för galopp programmet igen!

Jobb på Ica i dag med och när jag jobbar till 18.15 som jag alltid gör på måndagar så hinner man inte så mycket annat. I alla fall nu när det är mörkt nästan redan när jag kommer hem så är det lite tungt. 
 
Men jag longerade i alla fall galoppprogrammet med Trafalgar. Har bestämt mig för att prova köra det med honom nu under några veckor, det har ju fungerat bra på hästar med ryggproblem och är bra för att bygga upp hästarna så jag tror det kommer bli kanon. För er som är nya på bloggen eller glömt vad galoppprogrammet är, eftersom det nu är ett tag sen jag höll på med det sist, så kan ni läsa mer om det här:  http://nillashast.blogg.se/2012/november/galoppprogrammet.html
 
Det är ett tufft program och jag kommer till att börja med köra den kortare varianten med honom, 4* 3minuter, och jag tänkte variera i lina och uppsuttet. Han är nog ganska mör efter i dag men nu väntar vila i morgon och jag tror verkligen att det kommer vara kanon för honom! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hmm.. Kan detta vara något för Dattemannen tro? Han är ju inte under igångsättning så, men förbättra galopp och bjudning behövs ju!
Vad tror du?

Svar: Jag använde galopp programmet på Zazza, på henne hade jag det som styrketräning, kondition och galoppjobb. Red det en till två gånger i veckan, ofta ute i skogen. Så ja det tror jag på! Både Taggen och Räkan har gått mycket i galoppprogrammet och inte bara när de varit skadade. Men man ska komma ihåg att det är tufft för dom så vilan dagen efter är viktig!
Pernilla Engström

2014-10-07 @ 09:55:02
URL: http://jav.blogg.se
Postat av: Jenny

Jag tror minsann att vi ska prova det :)

2014-10-14 @ 11:52:15
URL: http://jav.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0