Bakisdag?

När jag vaknade i morse snurrade hela världen! Precis som när man är bakis men det var jag ju inte, om man inte får baksmälla av saft. Det tog flera timmar och tre resorb innan jag började känna mig normal igen, antagligen hade ajg lite vätskebrist och det är ju inte konstigt i denna värme.
 
Efter jobbet i dag så red jag mina hästar här hemma innan ajg kärde ner de till betet igen. Tant fick hoppa lite låga linjer, det kändes bra och hon var jätted
fin när jag red fram. Szum var blöt av svett redan när jag tog in honom, han hade sprungit i dagen medan jag red Tant, trots detta jobbade han på bra i värmen. Vi kämpade på med galoppjobbet och han blir ju så fin när det väl ungerar. I galoppfattningarna finns det ännu mycket kvar att önska men jag tror han kommer kunna göra riktigt bra fattningar såsmånigom. Han har väldigt bra galopp, gäller bara att jag kan rida i den också!
 
Efter att hästarna var neerkörda på betet så grillade jag hamburgare till middag. Resten av kvällen gick lite otippat till att leta tjurar! Grannen har tappat 5 stycken och vi kunde inte hitta igen dom! Letandet återupptas i morgon bitti! Nu sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0