Nyårsdagen!

Nytt år, nya tag!
 
Efter en lugn morgon så passade jag på att rida ut i det fina vädret. Först tant, vi hittade en skogsväg med snö -tillräckligt mycket snö för att kunna galoppera på lite! Ni kan tro att tant var lycklig (och även tanten som satt på!), hon bytte galopp konstant och för varje byte smygökade hon tempot! Roligt var det i alla fall och svettig var hon när vi kom hem. Nu måste jag klippa om henne!
 
Sen red jag ut med Lucky. Med honom blev det mycket trav, på hemvägen ville han nog helst galoppera hela tiden men eftrsom han kommit till ett tråkgt ställe där man inte får göra som man vill så fick han trava fint hela vägen hem också. 
 
Szum hade drullat av sig en sko i morse, trots att jag försökte spika fast den med snickarhammaren igår. Nu i kväll fick jag hjälp att få på skon igen men då var ridenergin borta och jag bestämde mig för att ta nya tag i morgon. I stället ska jag försöka skruva upp räcket i trappen, sen är det färdigt där och jag ska fota och lägga upp lite bilder på det. I morgon drar jag igång nästa projekt, nämligen att skapa ordning på mitt kontor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0