Annandag påsk!

Härligt, underbart väder i dag med sommarkänsla!
 
Började dagen på bästa sätt med en uteritt på Flisan! I dag red jag samma sväng som jag red i torsdags när hon krånglade, hon försökte vända några gånger i dag med men det vara bara att vända tillbaka henne så blev det inget mera tjafs. 
 
Efter jobbet så red jag och Alida ut på Szum och Tant. Alldeles för längesen Szum gick ut, han var inte alls rolig sist jag red ut, det var i vintras när det var blankis och han var mest i diket eller på bakbenen den turen. Så jag har först väntat på bättre underlag (inte roligt med en häst som reser sig på blankisen även om den är broddad), sen gruvat mig lite och sen kom ju hans skada i vägen. I dag började jag att longera honom, för att värma upp ryggen, och sen satt vi upp på banan. I dag skrittade vi bara ut en liten sväng, vi valde en väg med mycket backar eftersom jag vill att han ska klättra mycket nu så han bygger upp kroppen och framförallt ryggen. Jag tyckte det gick över all förväntan, nu var ju visserligen förväntningarna låga och var att vi skulle komma hem samtidigt, men ändå så skötte han sig ypperligt. Vi skrittade bara i dag och jag tror vi ska göra det några gånger nu i början, det brukar vara i samband med traven som det blir kaos i huvudet på honom!
 
Jag hann även börja röja lite i mitt nya hus, det finns verkligen massor att göra där (som på alla andra ställen på den här gården) men man måste ju börja någonstans. Den tidigare ägaren har lämnat massor av grejer, byråerna är fulla av kläder, köksskåpen har allt porslin kvar och det är grejer överallt! Det finns en hel del roliga grejer som jag vill spara, en del är bara skräp och sen finns det massor av saker som jag kan tro att andra vill ha även om det inte passar mig. Funderar på att ha loppis i vår! Själv hittade jag en fin teburk i kväll och är dessutom väldigt nöjd att det fanns inte mindre än två fina liar, sånt gillar jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0