Första semesterdagen!

I dag var det min första riktiga semesterdag, och det har verkligen varit full fart och lång dag! Började i morse med att tömköra Cornelis. Tyckte det gick bättre i dag än gårdagens longering. Cornelis är lite av en enmanshäst och är mest bara jobbad och hanterad av sin ägare, han är lite försiktig och misstänksam, och tycker emellanåt att jag gör saker helt fel eftersom jag inte gör som hans matte... Det kommer vara väldigt nyttigt för honom att få vara här ett tag och få vidga sina vyer lite! Hann även rida ut Corran och börja lite med nästa beteshage innan det var dags att åka på dressyrträning igen.
 
I dag kändes sitsen mycket bättre, efter gårdagens pass så var hela kroppen i oordning och et kändes som jag varit hos kiropraktorn, i dag när jag satt upp kändes benen en decimeter längre! Ridningen flöt fin och Taggen gick bra bara jag satt som jag skulle! Betydligt bättre känsla i kroppen i dag än igår!
 
Hemmaigen så red jag lite dressyr med Räkan, ett kort uppmjukningspass där jag mest fokuserade på sitsen. Och sedan red jag och Malin ut med Oliver och Peppe. Blev en ganska lång tur för Peppes del, och med riktigt mycket trav, så¨han var rätt trött innan vi var hemma men så duktig!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0