Tisdag!

Min dag började med två träningar, perfekt att kunna ha dom på morgonen för att sedan kunna rida resten av dagen! Började med Peppe som jag först longerade lite inspänd, han var jättefin, och sedan satt upp och red lite själv nere vid betet. Jobbade mesd start och stopp, då han ännu går mest för rösten och spöet än skänkeln, men jag tror han börjar förstå vad jag menar.
 
Sen red jag hem med Räkan och hoppade lite. På ditväg såg vi två älgar som bara var typ 10 meter i från oss innan de flyttade på sig! Räkan har inte hoppat på tre veckor, sen Matforstävlingen, och tyckte nog det var riktigt roligt. Hon var pigg och gjorde glädjeskutt! Inte alls likt henne! Även Taggen var nöjd för han fick galoppera i backarna, har inte varit dit med honom tidigare i år och han drog uppför alla backarna! Vilken galopp den hästen har, han skulle bli en fin fälttävlanshäst!
 
På kvällen avslutade jag med att longera Cornelis, det var mycket störningsmoment för honom. Dels busade Corran i hagen bredvid och min kompis var även där med sin hund. Tycker ändå han fokuserade ganska bra på mig. Försökte med galoppen och fick till några galoppsprång i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0