Att leka med hästar!

Tittade på kvällsöppet igår även om jag hade vissa problem att hålla mig vaken genom debatten om Håkan Juholt, inget emot honom men jag är rätt trött den tiden... Debatten kring ridsporten vet jag egetligen inte vad jag ska säga om, det kändes inte som de kom någon vart. Men några saker är bra med detta, ridsporten får mycket uppmärksamhet och får visa upp sig. Dessutom har i alla fall jag fått upp ögenen på hur okunniga folk utanför sporten är om ridsport, och vilken syn vissa har på den, inte konstigt att det finns dålig förståelse för det vi gör!

Man kan få höra kommentarer som: "du leker ju bara med hästarna hela dagarna" eller "när ska du skaffa ett riktigt jobb?". Inte utan att man undrar om det är att leka att hantera, utbilda och utveckla hästar på 750 kg med egen vilja? Eller om det inte är på riktigt att undervisa barn och ungdomar i en av landets största idrotter? Oftast startar men ju företag inom det man är intresserad av, undrar om jag fått samma kommentarer om jag gillade att baka och startade ett konditori?

Nu ska jag i alla fall gå ut och leka med mina hästar en stund!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, jätteroligt att få följa henne lite också såhär på bloggen - Baxter är ju en jättetrevlig häst han också. Hon lämnar fina föl :)

2012-01-25 @ 14:02:03
URL: http://jav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0