Strul i planeringen!

Jag har varit lite lätt irriterad i dag, anledningen till detta är att hoppträningen som jag sett fram emot på söndag är flyttad! :(

Det är verkligen jättesvårt för mig att hinna med allt jag vill göra och vara med på. Jag jobbar varannan helg, har egna träningar, just nu fyra hästar att hålla i gång och dessutom vill jag ju rida träningar och tävlingar med mina egna hästar. Det är viktigt för mig med träningarna också, dels för att utvecklas som ryttare men även för att hålla uppe motivationen och inspirationen som tränare. Ännu svårare att planera blir det när träningarna flyttas i sista sekund, och det är inte helt ovanligt!

Tränarna måste ju vara väldigt dåliga på att planera eller ointresserade av sina kunder! Jag har ju själv träningar typ två dagar i veckan och jag försöker verkligen att inte ställa in eller flytta runt bokade dagar. I bland måste man ju ställa in, tex. om det är för få bokade (vill ha minst tre per dag) eller om det är för kallt, som i helgen. Men annars så försöker jag verkligen att hålla planerade dagar, även om det innebär att jag måste prioritera bort saker eller får stressa för att hinna allt. Men mina kunder och elever är viktiga, alla kunder oavsett vilken nivå de rider på, vilken häst de har eller om de tävlar! För det är mina kunder som gör att jag kan hålla på med detta, alltså är mina kunder prioriterade! Men i bland undrar jag om andra tränare tänker inte tänker lika eller om dt bara varit otur med allt strul och alla ändringar som varit?

Jag är i alla fall jättebesviken att jag inte får vara med och hoppa i helgen!


Taggen och jag på hoppträning i höstas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0