Julklappar!

Eftersom jag inte får så många julklappar (vet inte om det beror på att jag inte brukar vara tillräckligt snäll?) så brukar jag alltid köpa någon julklapp till mig själv, oftast någon bok. Det komiska är att min julklapp som jag beställde i onsdagskväll har kommit i dag medans julklappen till Malin som jag beställde för två veckor sedan inte har dykt upp, jag håller tummarna att den kommer i morgon. Jag hade i alla fall beställt två böcker, dels "Hoppövningar för dressyrekipage" (Kajsa Ekedhl) och Sissi Lilja) som jag ska ha som inspiration till mina markarbetslektioner, och dels "Ryggvänlig ridning" (Susabbe von Dietze och Isabelle von Neumann-Cosel). Bläddrade lite snabbt i den och det verkar vara en välskriven opch intressant bok, som tar upp både ryttarens och hästens rygg! Blir intressant julläsning!
 
I dag har vi haft att göra på jobbet, vi har sålt mer i dag än dagen innan julafton i fjol! Undrar just hur helgen blir, har alla handlat allt redan eller fortsätter det i samma tempo? Det lär visa sig.
 
I kväll har jag longerat galopprogrammet med både Räkan och Taggen. Galopp programmet är perfekt när tiden och orken är knapp. Det går fort och är lättsamt, hästarna får arbeta ordentligt och sen ska dom ju vila dagen efter så i morgon har jag bara Szum att aktivera. Bra planering!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0