Ridsugen!

Jag rider nästan alltid, oavsett väder, bara jag bestämt mig för att rida så. Regn, snö, blåst, kyla brukar inte spela mig någon roll, men det finns gränser! Åska är ett sånt väder som jag inte vill rida i! I dag har jag suttit i en varm bil hela dagen och längtat hem till att få rida. När jag sen äntligen kommer hem så brakar åskan lös! :( Så ingen ridning blev det i kväll, jag som var så laddad efter att ha titta på fina hästar i flera dagar!

Jag har haft sköna dagar i Östergötland! I söndags var vi på Norrköping Horse Show där vi spanade in framridningen till dressyren, Grand Prix så det var inte vilka hästar som helst att spana på! Roligt att se! Igår satt vi på läktarn på Vretaskolan och tittade på ridlärardiplomering, även det var väldigt intressant! Ryttarna skötte sig bra trots att de garanterat var nervösa. Är inte lätt att prestera på topp när tre examinatorer står och tittar på allt man gör! Lite har jag ridit i helgen också, fick åka lite på Stinas fina fälttävlans häst Charline! Roligt!


Taggen sommaren 2010

Men i morgon ska jag rida mina pållar! Längtar tills dess!

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Fin bild, bor du nära älven?

2011-06-02 @ 09:27:27
Postat av: Pernilla

Bilden är tagen hos Tjärnterrängen utanför Hammarstrand. Men jag bor inte jättelångt från älven, brukar rida ner till älven i bland

2011-06-02 @ 19:04:56
URL: http://nillashast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0