Julstorm!

Har haft två underbara juldagar med underbart väder, sol och minusgrader och jag har varit ute och galopperat busiga hästar i snön! Men nu är det slut på det underbara, det är full storm och plusgrader! Ridbanan är bara is och det lär bli skare på snön i skogen när detta fryser på, det är inte alls roligt!

Vid fyra i morse var jag ut och kollade till hästarna som går på lösdriften, var lite orolig att de skulle vara nervösa av blåsten eller att något blåst ner. Men de stod med rumpan mot vinden och ville inte ens prata med mig. Det vara bara att gå in och försöka sova igen. Nu är alla hästar ute och än så länge verkar det mesta stå kvar. Min plan för dagen var att rida men det känns inte så aktuellt just nu. Kanske kan det gå att rida någon häst i eftermiddag om det lugnar sig, annars blir det nog kontorsarbete i dag!

Jag hade nog varit ganska snäll i år i alla fall, fick i julklapp förutom lite godis och glögg, en del häst grejer. Av pappa fick jag som kombinerad julklapp och födelsedagspresent ett par ridbyxor, bruna, helskodda Whitaker. Av Malin fick jag jättesköna långkalsonger som är sydda för att ha under ridbyxorna. Dessutom fick jag vita benlindor, vi var ju in och tittade på Martin Ågevallträningen för några veckor sedan och konstaterade att alla som red hade vita benlindor och att jag därför inte platsade där! ;) Men nu kan jag inte skylla på benlindorna längre!


Den här bilden gav jag som förstoring i julklapp till Corrans ägare! Tycker att det är en jättefin bild!

Kommentarer
Postat av: ida

Hej! Härligt att det varit lugnt med dina pållar också, våra var inte heller så tagna av stormen, skönt det! =) fint med vita benlindor, har också men vet inte om vi är värdiga än att använda dom, du får nog komma hita och drilla osss snart om du har lust =) Ha det bra sålänge! =)

2011-12-27 @ 16:26:39
URL: http://himlahastliv.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0