Vaccination!

Så jäkla varmt det var igår! Varmare än i sommar! Lite skönt men man blir trött av värmen och jag hade ju huvudvärk redan på morgonen.

Gårdagens stora projekt var vaccination av 10 hästar. Men veterinären skulle komma mellan 16-18 så hann ju lite annat innan. Red Descara först, lugnt pass med lösgörande jobb. Gick inte jättebra men jag fick lite ideer om hur jag ska jobba henne nu framöver. Red Rosen och sen ut en sväng med Clarinett. Sån där härlig tur när hon är ospänd och dessutom fint väder.

Sen åkte jag och Nisse upp till byn för att handla lite och ta ut paketet med Domosedan inför kvällen. Fikade lite och sen ledde jag hem Bob och Grå från betet där de går. Och sen var det bara att vänta på att veterinären skulle höra av sig att hon var på gång. Under tiden städade jag och plockade lite i gästhuset och garaget.

När jag fick en liten riktning om tiden så longerade jag Chokladen lite, sen lastade och pysslade innan det var dags för Domosedan. Jag lyckades faktiskt ge både henne och Wasabi Domosedan utan större slagsmål. Ingen av dom är rolig att ge spruta men inte heller roligt att ge Domosedan. 

När veterinären kom var de trötta och inga problem att vaccinera, det var det inte heller med resterande. 10 hästar vaccinerade, mina 6 hästar, Lindas två och Descara och Rosen. Nu hoppas vi att ingen har någon reaktion på vaccinet men alla får vila i dag. 

Hade en träning hemma innan nattning av hästarna och sen till Linda för att duscha. Nu ny dag med några timmar på Ica och sen på clinic i kväll! Men först lite häst!

Descara skrittar av bland träden! 

Även Rosen! 

Soligt och fint på Clarinetts tur! 

Chokladen efter longering! 

Chokladen väntar på veterinären, kolla tungan! 

Wasabi och Chokladen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0