Sommarvärme igen!

Dimmig morgon men fin dag igår!

Just nu går väldigt mycket tid och energi till att fodra hästarna. Jag måste få till lite andra rutiner för det här fungerar inte om jag ska orka! Men igår hann jag i alla fall efter morgonsysslorna börja riva sommarhagen nere på grannhuset.

Sen kom en ridskola och provade Oskar. Oskar var en stjärna och gjorde en bra provridning! Det var två tjejer som jag känner lite så jättekul att träffas. Efter de hade åkt så red jag Delicious lite i skogskanten, Clarinett på banan och tog Wasabi i töm.

Sen pannkakor till mat och i väg på två träningar och tre tömkörningspass. Rätt sent innan jag kom hem och jag fodrade i mörkret, måste dessutom fixa mer lampor på gården. Jag hatar mörkret!

Nu ny dag och i dag väntar vaccination av hästarna. Så gruvsamt! Det är ju nog gruvsamt att vaccinera 10 hästar men sen är det ju två av prinsessorna som inte är så förtjust i sprutor. De är inte heller helt lätt att få i Domosedan men jag hoppas att det ska lyckas! Jag börjar dagen med huvudvärk så det känns ju sådär....

Clarinett fick delar av frukosten på ryggen och gick runt så i en timme innan hon tappade höet! 

Svårt att se men Doris ligger där! Givetvis ska hon vara med när vi rider runt träd! 

Så härligt med sol! 

Clarinett efter sitt pass! 

Wasabi! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0