September!

September är här, alla hästar har flyttat upp från skogen och i morgon börjar älgjakten här. Det är höst nu!

Fått mycket gjort i dag, men är trött nu! Började på förmiddagen med att rida Delicious runt träd i skogskanten, sen tog jag Descara i töm, hon var jättefin efter behandlingen, och sen kom Linda och vi red ut med Juliette och Rosen. Sen tog vi och gick igenom två av vinterhagarna.

Vi har bytt ut all tråd, rätt upp stolp och bytt ut alla dåliga stolpar och alla dåliga isolatorer. Blev verkligen jättebra, var väldigt behövligt och nu hoppas jag att hagarna ska stå upp bättre i vinter. Bara fyra hagar kvar att rusta upp inför vintern! Sedan tog vi upp hästarna som gått på bete nere på granngården, dags att börja fodra med hö så då kan de gå hemma, och sen till Nisse och åt middag.

Jag hade en dressyrträning hos grannarna och sen fortsatte jag och Linda jobbet. Nu på med transporten för att köra upp hästarna som gått kvar på betet i skogen. Vi verkade sista hoven på Forzett och körde upp henne, och sen Bob och Grå. Dessa tre får gå på bete några dagar till men lite närmare gården.

Sen fanns det inte så mycket energi kvar så jag longerade bara Clarinett lite, ville att hon skulle röra på sig efter behandlingen i fredags. Och så nattning av hästarna vilket är lite mer jobb nu när alla ska fodras. I morgon ska jag jobba och så drar älgjakten igång, det innebär mycket mer trafik och stök här ute!

Delicious i skogskanten! 

Descara ställde upp sig så fint

Rosen på tur med Linda och Juliette 

Bob och Grå innan avlastning 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0