Regndag!

Regnade rejält på förmiddagen igår, jag fick ändå en del gjort men kanske lite annat än jag tänkt....

Igår morse åkte Oskar! Han åkte in på besiktning och sen vidare till ridskolan som var här i onsdags. Fick besked om att han fått igenom besiktningen utan anmärkningar och bara en kommentar om att han hade lite överhull, han som bantar hela sommaren! Roligt att han är såld och kommer ha en uppgift, tomt på gården när inte han gnäggsr varje gång jag kommer med bilen. Det är verkligen en rolig häst men jag har ju några fler att lägga fokus på.

Det verkligen öste ner regn på morgonen, när hästarna var fodrade så mockade och fixade jag boxarna inför helgen och longerade Delicious över bommar innan jag gav upp och tog frukost. Fixade med Nisses papper och pysslade lite inne, mitt på dagen så hade det slutat att regna och jag åkte till travstallet och tömkörde en häst och red en. 

Hem igen och mat sen ett ordentligt ryck i stallet. Tog Descara i töm, fin, och red Rosen. Hon var lite stark och fick jobba med det, tyckte hon släppte på slutet men blir lite samma jobb i dag på henne. Jag måste snäppa upp ridningen lite igen för jag tycker att jag rider så dåligt nu efter alla skador.

Linda kom och vi red ut med Juliette och Clarinett, och sen fick Chokladen gå i töm. Och sen var den dagen slut. Nu ny dag och Ica-jobb!

Doris var inte imponerad över vädret på förmiddagen igår! 

Longering av Delicious 

Descara! 

Rosen! 

Clarinett i skogen! 

Och Chokladen sist ut! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0