Lördagsfix!

Mycket inplanerat i dag, hann allt utom Chokladen. En massa förberedelser inför morgondagens kurs men också lite trevliga besök!

En del att fixa inför den kurs som jag ska ha i morgon. Började med att spåna boxarna innan jag red Delicious. När jag var klar med henne kom ägarna till Descara och Rosen. Jag tog först Descara i töm och sen red jag Rosen, och som avslutning satt hennes ägare upp. Hon hade inte ridit på fem år så väldigt lugn ridning i dag. 

Sedan en dressyrträning med en fin kallblodstravare och så tömkörde jag Iowa åt Linda. Efter det red jag och Linda ut en sväng med Clarinett och Juliette innan det var hög tid för middag. Gjorde ugnspannkaka. 

Sen fyllde jag upp stordunken med vatten, sladdade ridbanan och förberedde maten genom att hacka en massa grönsaker. Nu hoppas jag att allt är lugnt på gården i morgon bitti (litar inte alls på Lemonaden) och att allt flyter på under kursen. Väl medveten, efter några års erfarenhet att allt kan hända och jäklas, men jag har förberett allt dom går och väderprognosen ser lovande ut! Kan inte göra mer nu än ställa klockan tidigt i morgon!

Delicious i skogskanten! 

Clarinett på tur i solen! 

Trassel! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0