Älgjaktsmåndag!

Älgjakten är igång här och helt plötsligt lyser det i alla hus och det är en massa trafik på vägen.

Jag jobbade igår men longerade Oskar innan jobbet. När jag var på väg hem från jobbet igen så skickade Linda att det var hästar ute, hennes två och två av mina. Så direkt dit för att hjälpa henne få ordning på allt. Av någon anledning ska alltid mina hästar rymma när älgjakten börjar. Den här gången var nog orsaken dock att matarkabeln från aggregatet hade åkt av tråden så det var ingen ström.

När vi fått lite ordning så gjorde jag mat och åt innan nästa ryck i stallet. Jag red Clarinett, inte alls nöjd med känslan men inser att jag suttit på henne två gånger på två veckor så kanske inte så konstigt. Och jag är fortfarande inte bra i ljumsken. Så jag tänker att det kommer men blir nog ingen fler tävling för oss i år. Jag tänker varje år att i år ska vi tävla mycket och så blir det tre tävlingar. I år har vi fått ihop två, och på en åkte jag av!

Tog även Lemonaden i töm eftersom hon var en av dom som var ute. Hon hade tappat en sko, så nu känns det ännu mer som att jag inte kommer igång med henne heller. Helt enkelt tung dag igår när det kändes som att jag inte kommer framåt alls. Var klar efter halv elva på kvällen, kolsvart och trött. Hoppas på bättre känsla i dag!

Doris igår morse! 

Oskar longerad på morgonen innan jobbet! 

Clarinett i lampans sken, väldigt nöjd med belysningen som byttes

Jag var klar med Lemonaden strax före 22 igår. Inte konstigt att jag blir trött! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0