Vilket väder!

Vilket härligt väder vi haft i dag! Sommarens sista suck! Sol och 10 plusgrader, perfekt väder för att jobba hästar i!

I morse var prinsessorna ute på vift en sväng men det gick väldigt smidigt att få in dom igen. De hade slut på höbalen och blev väl rastlösa, skulle tro att strömmen tappas av någonstans i deras väldigt stora hage (som innehåller en hel del gräs, skydd av skog och väldigt mycket att pyssla med så det är verkligen inte synd om dom) men nu är det ju inte så långt bort att flytta dom till vinterhagen.

Jag red Delicious först, hon har varit så väldigt laddad nu så jag longerade faktiskt några varv innan jag satt upp! Det var inga problem i dag men ibland kan det vara lika bra att checka av läget innan man sitter upp. I ridningen går hon nu på stor åttvolt i trav med takt och i balans och form. 

Sen kom Rosens ägare så vi red henne och när hon åkt kom Nisse med en höbal. När hästarna fått hö så tömkörde jag Wasabi. Hon har fortfarande en liten bula kvar på halsen men inte lika störd så ska försöka sätta igång henne. 

Lite snabbfika och sen till travstallet där jag tömkörde två hästar, åt en pizza och sen en träning. Hemma igen så tog jag Descara, hon fick gå ett väldigt lugnt tömjobb med mest skritt. Hon rör sig bättre och jag funderar på om hon har samma problem som jag haft, alltså sträckt ljumsken. För någon vecka sedan var hon väldigt spänd på insidan låret på höger sida, vilket syntes i jobbet på ungefär samma sätt som det nu är på vänster. Blir en massa laser, massage och liniment där nu så får vi se. Hon vandrar en del i hagen och det är lätt att sträcka sig eller överanstränga sig i leran nu. 

Sen bkev det kaffe och kokosbollar till kvällsfika, inte så nyttigt men gott! Nu ladda för jobbhelg! 

Delicious på banan i morse! 

Nöjda prinsessor som fått ny bal! 

Wasabi! 

Och såklart ska även Doris vara med! 

Fantastiskt väder! Solen på väg ner när jag tömkörde i travstallet! 

Descara sist ut! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0