Torsdag!

Med hästar vet man aldrig vad dagarna ska bjuda på, det är alltid någon överraskning!

Försökte komma igång i tid i dag men stona var ute, alla utom Chokladen. Oklart varför hon var kvar i hagen, det brukar inte hon vara. De hade nog precis kommit ut och ingen ville bli fångad! Jag rullade in en bal i hagen och sen plockade jag in dom en i taget. Till slut var det bara Wasabi kvar, hon ville inte bli fångad och hon är ju inte så rolig att fånga i vanliga fall heller men då brukar jag ju kunna få hjälp av de andra hästarna.

I dag var hon riktigt otäck och även om hon aldrig har bitit eller sparkad när hon hotat om det så blir man rädd och flyttar på sig. Jag ramlade över en halv, dålig, höbal som stod där när jag fick kasta mig baklänges eftersom hon backade mot mig. Ramlade över den och landade på huvudet, såg säkert jätteroligt ut och jag kände mig rätt dum när jag låg där med fötterna rakt upp. Efter ett par försök till så lät jag henne vara en stund med jag fodrade och vattnade de andra. Efter det kunde jag fånga henne med hjälp av kraftfoder, då med öronen framåt och inga sura miner. Konstig häst!

Sen kom jag igång med hästarna. Red Delicious först, började på banan med bland annat skänkelvikningar i trav. Sen skulle vi gå runt träd men men hon tvärstannade och ville inte gå, stod länge och väntade ut henne och till slut kom vi vidare. Men jag undrar om det inte var något djur nära för hon var spänd när jag red i skogskanten och fler hästar reagerade sen med.

Red Chokladen och Clarinett på banan, och longerade Bob med sadel. Ett par varv i trav på båda håll, sen gick vi tillbaka, men han var nog trött för han snubblade på väg ner från banan och gick ner på knä!

Sen lite fika och i väg till travstallet där jag tömkörde två, sen åt jag och på kvällen en träning. Hemma igen tog jag ner det sista på sommarhagen som jag börjat på så nu är en hage borta i alla fall. Gäller att försöka fokusera på det jag faktiskt gjort och inte bara det jag inte gjort!

Nu ladda för jobbhelg och sen en intensiv vecka nästa vecka!

Här väntar jag ut Delicious 

Chokladen! 

Bob med sadel! 

Bob håller på att byta tänder, ser ni bulan? Det är ett tecken på att hästen håller på att byta tänder 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0