Tandtroll och småtroll!

Vi har en duktig veterinär från Gnesta som kommer upp två gånger per år. Jag brukar alltid ha en drös hästar med men denna gång bara Lemonaden vilket kändes ovant.

Innan veterinären kom så tog jag Descara i töm, ville passa på innan regnet. Hon var väldigt fin i vänster galoppen i dag! Sen var det tandkoll för Lemonaden och Juliette, Linda var hemma i feber men det gick ju bra ändå. Inga konstigheter med dom två egentligen men Lemonaden kommer behöva kollas varje år, hon hade dessutom en larv mellan tänderna. En sån där styngflugelarv, jag tyckte inte alls att det var så bra men veterinären tyckte att den var söt... 

En ponny kollades också ochen vaccinerades. Sen lite fika såklart och en massa surr om hästar och veterinärer. När vi var klar så körde jag hem Lemonaden och Juliette. Eftersom det inte börjat regna än då tog jag Delicious och Chokladen i töm. Delicious jobbade jag nere vid vägen då jag tyckte att vi behövde miljöombyte, Delicious höll inte med och betedde sig som att det var småtroll på hela vägen! 

Sen tillbaka med transporten och så åkte jag upp på byn och handlade, det var kunddag på jobbet så lite extra erbjudanden. Hemma igen gjorde jag köttfärssoppa till mat, det är så gott och så enkelt, och laddade om för kvällen i stallet i ösregn! 

Longerade Rosen, jag hade sparat henne eftersom det var meningen att hennes ägare skulle komma och rida men det var ju verkligen inget ridväder, så blev lite jogg i lina i stället. Och sen lyckades jag rulla ut bal i båda hagarna i leran och blöta, tungt var det men jag klarade det själv! 

Nu har jag packat för i morgon, duschat och fixat. Håll tummarna för min bil i morgon bitti och att jag tar mig till kursen sen! 

Descara i morse! 

Taggad Delicious som såg småtroll överallt i dag! 


Chokladen! 

Skeptisk Rosen i kväll i ösregnet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0