Hemma-dag!

Haft en bra hemmadag i dag med tid för hästarna och det var nog verkligen behövligt!

Började med att förbereda för att byta hage på Descara och Rosen. Sen tog jag Descara först med tanken att tömköra men hon stod inte riktigt bra på ena bakbenet, fick känslan av att hon inte ville belasta det. Så tog henne bara lite i lina för att se hur hon såg ut, men hon är inte halt, även om man kan ana att hon inte riktigt vill belasta benet även i rörelse, utan det är när hon står still som det syns. Hon får vara någon dag så kollar jag henne igen men kändes bra att släppa ut henne i en lite torrare hage i alla fall. 

Red sen Rosen och efter henne skulle jag rida Clarinett. Men när jag tog ut henne lyckades de andra stona trycka sig ut och de var helt tokiga. Precis som att de tycker att de fått stå stilla för mycket när det regnat. Fick in dom en och en och när jag bara hade två kvar kom Nisse förbi efter jakten och jag fick lite hjälp. 

Red Clarinett som faktiskt gick rätt bra med tanke på stöket. Sen Chokladen som ju varit väldigt spänd att rida, även om det släppt efter ett par minuter, nu tömkört lite och hon varit jättefin. I dag avspänd när jag longera men spände sig när jag satt upp. Men i dag släppte det inte utan eskalerade i stället. Hon sparkade, sköt rygg och reste sig lite, provade att sitta upp flera gånger men samma resultat. Något stör henne frågan är bara vad? 

Sen kom en tjej och hoppade, tanken var att ha hoppträning men det var bara en anmäld s hon fick hoppa ändå. Efter träningen så longerade jag Wasabi, hon var ju lite knackigt sist jag longera) e men nu syntes inget, dock fortfarande kvar en liten svullnad på halsen men ska försöka tömköra några gånger först. 

Sen mat, Nisse hade fått vildsvinsburgare som blev mat. Sedan åkte jag och Linda till stallet, hon ville ha sällskap när hon satt upp på Iowa så jag tog Bob. Bob har i kväll haft sadel med stigbyglar, vi jobbade mest i skritt med start och stopp men han fick också longera öiute i trav i båda varv, och även testa, att stå vid pallen när jag stod på den. 

Sen avslutade jag och Linda kvällen med kaffe och glass. Nu ladda för jobb i morgon, i kväll känns det som att jag håller på att bli sjuk så jag hoppas att det försvinner! 

Doris hittade en rolig balja! 

Descara i förmiddags. Även på bilden ser man att hon avlastar ena bak

Rosen skrittar av i skogskanten 

Clarinett i dag! 

Hon fick vänta medan jag rättade till Delicious täcke som hambat på tvären, hon stod väldigt snällt 

Så fin! 

Wasabi! 

Bob i mörkret! 

Undersökning av hinder! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0