En lysande present!

Vet inte om jag skrev att min pannlampa gick sönder i tisdags? Så jäkla dumt nu när det är mörkt, helt hopplöst att fodra och lysa med mobilen. Pannlampan var bara ett år och inte av den billigaste typen så ganska besviken, speciellt som jag inte har pengar att köpa en ny just nu, men det har löst sig!

Lite segt igår morse men sen kom jag igång. Tog Delicious och Descara i töm och red Rosen. Hann plocka ner lite sommarhage, men inte riktigt klart innan jag blev tvungen att fika och åka i väg på träningar. 

Tre träningar och en tömkörning, plus att vi provkörde en häst i transporten. Det är en ny häst för familjen och han har bara åkt baklänges innan, nu testade vi vanlig transport och det gick jättebra. Vi körde en liten sväng. När jag sedan kom tillbaka till bilen så lpg det en present i julklappspapper där, fattade först inte alls men öppnade och det var en pannlampa! Jag hade nämnt när vi häll på i stallet att den hade gått sönder, verkligen en lysande present och jag använde den att fodra med på kvällen sen.

Innan fodring hann jag fixa makaroner och köttfärssås till mat. Och så lasrade och longerade jag Wasabi lite, hon har fortfarande den där knepiga svullnaden på halsen även om jag tycker att den är lite mindre. Sen nattning av hästarna och kaffe och kakor till kvällsfika, kanske lite bakvänt men hann inget kaffe efter maten och var kaffesugen, och somnar ändå utan problem!

Nu ny dag och nya utmaningar!

Delicious, jämnt uppställd! Man säger att hästen jobbat bra och liksidiga när den ställer upp sig jmnt i benen efter. 

Descara, så fin! 

Wasabi på kvällen! Rosen fastnade aldrig på bild! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0