Bullpåse!

Positivt överraskad över vädret idag. Bara lite duggregn, har inte ens tagit fram regnkappan, och vi såg till och med solen en liten stund! Misstänker dock att det blir värre de närmaste dagarna!

Chokladen var först ut, hade tänkt rida men ångrade mig i sista sekund och tog henne i töm i stället. Jag ville se om jag kom ett steg längre än i söndags med rakriktningen, och det var ett bra beslut för hon var mycket bättre i dag! Sen kom Descara och Rosens ägare. Jag red Descara, hon som varit så fin några gånger började på sitt sämsta, drog mig ur sadeln hela tiden och bara trippade fram. Men lyckades rida ur det till viss del och det blev bättre! 

Rosen var mycket bättre än igår och även ägaren red. Sen när hon åkt så fick även Clarinett gå i töm. Efter det gjorde jag pizza till mat och sen i väg för träningar. Hade tre träningar och tömkörde två i samma stall! Hemma igen så tömkörde jag Iowa åt Linda. 

När hästarna var nattade så tog Linda och jag och fikade kaffe och bullar! Jag hade nämligen hittat en påse bullar i min väska efter att jag varit och tömkört på eftermiddagen. Lyxigt! Det var alltså från samma som jag fick pannlampan av förra veckan. Har även fått två hinkar morötter till hästarna av Descaras och Rosens ägare, så mycket gott i dag! 

Chokladen! 

Clarinett! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0