Ut i skogen!

I kväll har mina prinsessor flyttat ut på bete i skogen, ovanligt tidigt och inte helt avspänt än. Mina prinsessor är väldigt bundna till varandra och nu har matte delat på flocken.

Jag började i morse med att ta bort en avspärrning på en hage och sen laga hagen som gick i delar igår. Sen red jag Wildkickan, första gången utan att longera innan. Gick bra men jag kommer longera innan emellanåt framöver. I dag stod åttor, serpentiner och volter på schemat. 

Sen åkte jag och tömkörde två hästar i travstallet. Hemma igen så gjorde jag mat innan ett ordentligt ryck i stallet. Jag red Wasabi först, men hon var stressad och det var rörigt då hästarna nere på betet skrek efter henne. Hade ingen kontakt med henne men tredje gången jag satt upp så kunde jag i alla fall skritta, lite med någorlunda fokus. Tog Chokladen sen, samma läge på henne. Spänd, gnäggade och nu sprang dessutom Wasabi som en tok i hagen bredvid banan. Men henne kunde jag rida lite lätt i skritt och trav, och hon hon slappnade av och kändes fin på slutet. Hon verkar nöjd med sadelbytet också.

Sen kom Linda, vi körde ner transporten till betet och sedan red vi ner Clarinett, Chokladen, Juliette och Grå. Vi hade varsin handhäst och det gick jättebra. Lemonaden och Wasabi blir hemma några dagar till. De är inte helt nöjda med det så är lite oro. Jag hoppas dock att de har landat i det till imorgon. Det är 1.5 kilometer ner till betet där de går och de hör varandra precis när de gnäggar!

Vi tog en tur på byn och tankade och åt glass, sen kollades hästarna en gång till. Håll tummarna att det är lugnt i morgon och alla hästar på rätt plats!

Wildkickan i morse! 

Berra, en av travarna jag tömkörde i dag 

Wasabi efter ridningen! 

Något spänd Choklad! 

Grå, Chokladen och Clarinett innan vi red ner dom

Nere på betet, Chokladen i centrum 

Clarinett! 



Doris övervakade kvällsfodringen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0