Tokmärrar!

En bra söndag med bra väder!

Jag stängslade lite på gräshagarna hemma på gården först. Sen testade jag att rida Chokladen igen, en månad har det nästan gått sen vi hittade svullnaden och ödemet på halsen/bogen. Tycker att det inte är så mycket kvar av den nu. Longerade lite och red, hon var irriterad i början men det släppte och hon slappnade av, tyvärr har hon en tappsko då hon ör lite öm och det blev bara skritt.

Bkev lite mer stängsling innan Linda kom och vi red ut en liten sväng med Lemonaden och Juliette, Lemonaden var spänd men höll ändå uppe tempot och gjorde inget. När vi ridit gjorde jag spagetti och köttfärssås till middag innan vi tog tag i eftermiddagens projekt som var löshoppning. 

Mycket löshoppning nu eftersom Iowa ska visas! Han hoppade sista omgången riktigt bra, det gäller bara att han fokuserar! Bob lyckades vurpa över en bom när vi lösgalopperade, han hade alldeles för hög fart. Men det gick bra och han hoppade ganska bra, men lite fort. Delicious var rejält taggad och hoppade en låg studs serie. Wildkickan hoppade jättefint och tog sig över 1 meter. Oskar var inte så mycket sämre och hoppade 95 cm. Duktiga hästar! Filmer finns på min Instagram, nillashast.

Sen gjorde jag klart momsrapporten och så jagade vi Nisses hästar i mer än en timme. De har något jäkla ryck nu och bara drar ut. Vi fångade in fyra hästar, släppte dom i hagen och hann inte ens sätta oss i bilen så drog de ut på andra sidan! De brukar inte rymma så mycket som de gör nu, de brukar dessutom bara vara att ropa på och fångar man en följer alla med. Men inte nu, de är helt tossiga, och vi fick hålla på ett tag innan vi fick tag på alla. Tokmärrar!

Äntligen Chokladens öron igen! 

Hade sällskap av Trassel när jag stängslade! 

Lemonaden på tur! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0