Teams-måndag!

Blev en måndag med mycket tid på Teams! Men också en rörig måndag med åska och lite regn!

Jag joggade Wasabi lite i töm på morgonen nere vid betet. Och sen till röran och kaoset på Ica. En var hemma för VAB, en hade tandvärk och åkte till tandläkaren mitt på dagen, jag hade intro i kassan på förmiddagen med en i personalen och hade sedan ledigt 2 timmar på eftermiddagen för att vara med på uppstart av en kurs jag ska gå. Det var väldigt rörigt och den stackars killen som gick intro fick klara kassan själv en stund på eftermiddagen. Inte optimalt! Jag hann även sitta en halvtimme i telefonkö för att lösa ett postproblem.

Kursen jag ska gå är om Etologi, hästens beteende och inlärning. Vi började med en föreläsning via Teams igår, även om det var intressant höll jag nästan på att somna. Jag hade precis innan ätit en sen och snabb lunch, och sen från kaoset i affären få sätta sig i ett lugnt och tyst rum... Men det blir nog en intressant kurs!

Efter jobbet åkte jag direkt ner till betet och red en liten sväng med Lemonaden. Skönt att hon börjar slappna av ute igen! Sen snabb fodring för det var även möte med hästavelsföreningen, via Teams. Vi har styrt upp det sista inför helgens test! Värmde ostkaka till kvällsfika. Nu ny dag och nytt att ta tag i! 

Wasabi igår morse! 

Lemonaden innan ridning! 

Ute på liten tur! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0