Sommar!

Björkarna slår ut, insekterna har vaknat, jag har bränt axlarna och sovit med öppen balkongdörr. Det blev visst sommar! Kort vår och nu är sommaren här!

Igår gick jag klart den hagen jag hade börjat lite på under söndagen. Sen red jag Wasabi, inte samma flyt i ridningen som i lördags när jag stod på marken, men ändå bättre än tidigare. Och jag red Clarinett som börjar kännas fin men inte riktigt tävlingsredo än, dock ser jag att tävlingen jag hade tänkt börjar bli full så jag skulle verkligen ha fixat licens nu. Men det är väldigt mycket pengar som jag inte har just nu. Speciellt som jag nog måste köpa en bil också.

Sen tömkörde jag Delicious i backarna runt gården, långsam skritt nerför och lite mer framåt skritt med låg nacke uppför. Även Bob tömkördes lite. Han är duktig, vi spolade ben, raspade på en hov, tömkörde lite på banan och sen släppte jag honom och Iowa i den mindre gräshagen. Det var två nöjda grabbar och ett gäng missundsamma ston! Jag hoppas att få ut fler på gräs i dag, de kommer ändå att fodras med hö, men gruvar mig lite eftersom de springer som tokar när jag släpper dom.

Jag och Nisse åkte upp på byn och handlade och åt eftersom det var tomt i kylskåpet. På kvällen sen red jag Oskar som var jättefin! Och efter nattning mockade jag och Linda i Nisses stall samtidigt som det var digitalt möte med hästavelsföreningen.

Nu ny dag med sommarväder och en hel del att göra!

Wasabi innan avsittning vid stallet! 

Och sen rullning i hagen! 

Clarinett flörtade med Trassel innan avsittning! 

Trassel och Clarinett! 

Delicious nere vid vägen och vänder! 

Bob tränar tömkörning! 

Iowa och Bob i ny hage! 

Mycket bus på Bob! 


Lite tid ägnades åt att äta också! 

Svettig Oskar efter jobb! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0