Pingstafton!

Värmen håller i sig!

Jag började med att göra klart hagen hage började med igår. Sedan red jag Chokladen, hon kändes fin så jag hoppas att vi kan säga att problemen med skadan är förbi. När jag var klar med henne kom Anna, tjejen dom var och red förra veckan också.

Vi skrittade ut med Clarinett och Lemonaden, och sen red hon Wasabi. Wasabi verkar köpa rivningen från marken väldigt bra och gick fint i dag med. Sen släppte vi ner stona på betet som jag hade fixat hagen till. Förutom hjälpen fick jag även tre Ikeakassar med täcken och annat efter deras hästar.

Middagspaus och jag stekte hamburgare till mat. Sen tillbaka i stallet och Wildkickans ägare kom och red, hon skötte sig utmärkt. Jag longerade sen Oskar över hinder innan jag släppte han och Forzett i hagen där stona hade gått. Man ser i longeringen nu att han blivit starkare i galoppen, jag hoppas att kunna banta honom något kilo till och stärka upp honom ytterligare. 

Nu är det slut på semesterfriden, i morgon heldag på genrepet inför unghästtestet och på måndag jobb igen. Hur ska jag hinna med då när jag inte hunnit allt nu? Dessutom hoppas jag att träningarna ska komma igång lite mer också nu. Men det brukar lösa sig med tid! 

Chokladen! 

Lemonaden på tur! 

Betessläpp! 

Chokladen och Grå! 

Wasabi! 

Grå! 

Oskar i lina i kväll! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0