Nu kommer semestervädret!

Planen för den här veckans semester är mest att rida och stängsla. Så det började jag med igår, det var dessutom sol och finväder!

Började med den lilla hagen bredvid banan, lite kvar på den i dag. Sen red jag Grå, vi har inte galopperat uppsuttet sen förra vintern, hon fick ju skadan och sen hann vi aldrig dit i igångsättningen innan jag tappade tempot vid jul. Nu känns det som att vi är igång igen och igår galopperade vi igen. Vi hade nog börjat galoppen lite snabbare om den inte var en jobbig grej med Grå och har inneburit en del bock, igår gick det bra dock.

Sen fick jag besök. En tjej som har ridit för mig i flera år men som blivit tvungen att ta bort sina hästar nu i vår. Vi började med att rida ut en sväng med Clarinett och Wildkickan, Wildkickan var inte alls lika spänd som sist vi red ut utan pinnade på bra! Sen var det dags för ett litet test!

Wasabi blir ju var istadig när jag rider, men går fram mycket bättre i töm och Lina. Har tänkt att jag skulle haft någon som drev från marken när jag rider men inte fått ihop det. Nu testade vi så tjejen, som själv haft en ponny med mycket åsikter, är orädd och som kan rida utan att nöta med skänkeln, fick rida och jag drev från marken. Och jäklar vad fin Wasabi är! Hon hade dels en bra dag men tog också drivningen från marken väldigt bra! Lite tjurig en gång och lite dålig styrning i trav i höger varv men annars gick hon så fint! Nu gäller det att jag hittar det här på egen hand också!

När de åkt hjälpte jag Linda att rida lite på Iowa och nu kunde hon rida själv utan lina! Avslutade med att rida Lemonaden som kändes fin! Sen mat, bokföring och nattning av hästarna!

Nu ny dag med ungefär samma mål: stängsling, bokföring och hästjobb!

Grå! 

Från turen med Wildkickan och Clarinett 

Linda och Iowa! 

Innan avsittning från Lemonaden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0