Mors dag och Elitloppet!

Både mors dag och Elitloppet har gått mig lite förbi även om jag lyssnade till Elitloppet i bilen. I stället en varm och intensiv dag hemma!

Jag fyllde vartendunken till betet och flyttade ner det sista dit. Sen red jag Chokladen en sväng innan jag och Linda träffades för att löshoppa. Först ut Oskar som var lite påverkad av värmen. Sen Wildkickan som hoppade bra som vanligt, Delicious hoppar studshinder för att bygga styrka och börjar få koll på både bommar och kroppen. Bob gjorde sin bästa löshoppning, perfekt att det var sista för honom innan betet. Sist tog vi Iowa som fick ett genrep inför nästa helgs unghästtest, vi inte bara löshoppade utan testade även att springa med honom med samma upplägg som på testet. Han gjorde det väldigt bra i dag, gör han i närheten av det nästa helg får vi vara nöjda! Otroligt vilken utveckling han gjort på mindre än en månad, vi löshoppade första för våren 1 maj och då hoppade fan rakt igenom när han kom in lite fel. Nu gör han det riktigt bra!

Sen middag och i väg och tömkörde två hästar. Efter det tog Linda och jag en kvällstur med Juliette och Clarinett, tyvärr var det galet med mygg och knott. Att de redan har hunnit vakna!

Nu ladda för en intensiv, fullmatad vecka men också en spännande och intressant!
Chokladen på tur!

Lemonaden har fått en ny flughuva, hon ser ut som ett rosa ufo! 

Oskar på löshoppning! 

Wildkickan! 

Delicious! 

Bob! 

Clarinett på kvällstur! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0