Långa kvällar!

Blev en lång dag igår, tur att kvällarna är ljusa och långa!

Började dagen med att rida Delicious, mycket bättre balans den här gången och vi kunde trava genom hörnen. Sen gick jag runt hagen på nästa bete och började på en hage till grabbarna där. Men det fattades stolp och var varmt så tog och körde upp ett gäng ston till Nisses stall för att sen ta lite paus.

Efter middag och lite lugnt kom Stinalisa och masserade tre av mina hästar och en ponny. Chokladens skada på halsen var helt borta och hon kändes fin i resten av kroppen också, även Clarinett kändes fin men Lemonaden hade ju en rejäl spänning på vänster nog, det som Ulrika hittade förra veckan. Den masserades igenom ordentligt igår. 

Sen kördes hästarna till nya betet, även Juliette och Wasabi som hade varit hemma. Det blev ganska sent men jag hann ändå natta hästarna, förbereda boxar och åka upp på byn och tanka bilen, innan det kom nattgäster! Tre hästar kom för att bo en natt i uteboxarna. De har flyttat upp från södra Sverige, kom med lastbil mitt i natten och de här tre fick bo en natt hos mig medan de släppte de andra fyra hästarna hemma på sin nya gård. Spännande och roligt att en hästfamlj flyttat hit och bor grannar! 

Hästarna har fått frukost, och jag också snart, i dag väntar stängsliing, förberedelser för de semesterhästar som kommer i morgon, lite lätt jobb för hästarna som fick massage igår och lite jobb för några till hästar. Ganska mycket på agendan som vanligt! 

Ridning av Delicious! 

Innan urlastning av Clarinett och Chokladen! 

Det blev ett lugnt utsläpp




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0