Kristiflygare!

Röd dag och jag hade en massa planerat som vanligt!

Började hemma med att longera Chokladen. Sen i väg och i första stallet så lasrade jag, longerade och hjälpte till att sitta upp och rida efter lite uppehåll. Det sista gick väl sådär, men det är ju så med hästar i allmänhet och unghästar i synnerhet. Andra stoppet testade vi en massa sadlar på en ridtravare.

Hem, fikade och sen stallet. Jag red Clarinett som börjar kännas riktigt fin, men jag är tveksam till att vi är redo för tävling om en dryg vecka. Är inte anmäld, men det är ju en tävling nära så borde väl åka. Från början var planen att Chokladen skulle tävla men så fick hon ju den där skadan på halsen/bogen. Ja vi får se vad det blir, just nu känns drygt 1000 kr för licenser och startavgift som en omöjlighet oavsett. 

Sen drog vi igång med löshoppning! Först två hästar utifrån, sen Iowa som hoppade riktigt bra. Bob löshoppade för tredje gången och har inte riktigt förstått systemet utan tycker att man kan hoppa åt fel håll likaväl. Dock hoppar han utan tvekan men rör sig bättre än han hoppar. Delicious fick testa löshoppning för första gången, lite skräckblandad förtjusning men hoppade några småskutt. Planen är sen att hon ska göra lite gymnastikhoppning på löshoppningen framöver.

Wildkickan löshoppade för andra gången och var en riktig stjärna! Visste precis vad hon skulle göra och hoppade bra! Sist ut Oskar som fick hoppa lätt och lågt eftersom han tappade lite självförtroende sist, i dag hoppade han glatt!

När vi var klara och nattat hästarna orkade vi inte fixa mat så blev ett besök på pizzerian och sen lite fika. Nu sova för det är tidig morgon i morgon, men bara en arbetsdag kvar nu innan en veckas semester!

Bob på löshoppning, med träns som en vuxen häst! 


Delicious! 

Wildkickan! 


Oskar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0