Bättre lördag!

Lite bättre lördag igår! Varmt, ridning och trevlig kväll!

Första ut var Oskar som jag red igenom LB2 programmet med, det går ju på lång bana så blir inte helt rätt men det var det enda programmet jag kunde i huvudet. Även Wildkickan fick jobba på banan. Sedan testade jag att rida på Delicious. Hon är riden sen tidigare och känns nu lite starkare och mer balanserad så kunde vara dags. Hon var väldigt vinglig, blev mycket skrittjobb och med traven jobbade vi mest igångsättningar, men det kommer bli ett jättebra jobb för att stärka henne ytterligare!

Jag longerade Bob, han är inte jätteintresserad av longering men i alla fall obrydd över sadeln. Växer i total otakt just nu också. Sist red jag Wasabi, hon var inte riktigt med i värmen och vi fick många tjuvstopp, men vi kommer igång direkt efter hon stannat nu så det känns fortfarande som att det går åt rätt håll.

Efter att jag ridit Wasabi ledde jag ner henne och Lemonaden till betet så nu är stoflocken komplett en stund! Åkte upp med Linda på gården och vi stökade lite där innan det blev kall cola som fika. Efter det dusch och ombyte och jag och Nisse åkte upp på byn och åt buffe, sen vidare till några vänner där det blev ett par glas vin.

Det måste vara ovanligt att vi visar oss tillsammans och inte häst klädda för när vi kom till matstället utbrast de, vad firar ni när ni är så uppklädda? Jag hade jeans och linne, och vita skor eftersom jag inte hittade de vanliga skorna, och Nisse hade jeans och vit t-shirt eftersom det bara fanns vita rena. Tror att vi måste röra oss bland folk lite oftare. Trevlig kväll i alla fall, och god mat som vanligt!

Nu ny dag och lite mer på agendan i dag!

Oskar skrittar av på vägen! 

Wildkickan innan ridning! 

Delicious uppsuttet! 

Bob med sadel! Ser så vuxen ut! 

Wasabi efter ridning, avsvampad och äter kraftfoder 

Full fart i hagen efter hopsläpp! 

Clarinett och Wasabi var brunstiga och pep åt varandra hela tiden! 

Och så Juliette och Grå då som hänger ihop! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0