1:a maj!

Igår sommarvärme, hoppträning och löshoppning. Alltså en massa kul men jag körde på lite för hårt och blev sanslöst trött efter!

Började med att rida Clarinett, hon var riktigt fin! Känns som att jag skulle behöva lösa licensen nu så vi får komma ut och träna på att tävla för att hitta den känslan på tävling också. För jäklar vad fin hon var!

Sen kom två tjejer och red hoppträning på två små och i alla fall den ena, busiga ponnyer. När de åkt tog jag en snabbfika och sen tog jag Wasabi i töm och longerade Delicious lite. 

Så var det dags för löshoppning igen, det har vi längtat efter hela vintern! Först ut två ponnyer från ponnyfamiljen, debatt ena är en (maxad) b-ponny som lätt tog sig över 1.10m!!! Först ut av mina var Oskar, han hoppar oväntat bra med tanke på sin kroppsform. Igår testade vi honom på lite högre hinder för första gången, han var så nära att klara men fick en lätt strykning med bakbenet och jag tror att det berodde på att magen var i vägen. Skulle han vara några kilo lättare skulle han kunna hoppa riktigt högt!

Wildkickan testade löshoppning för första gången, hon var lite spänd och lätt förskräckt först, men när hon förstod var det gick ut på så hoppade hon både lätt och glatt! Och hon blev riktigt taggad, hon vill nog bli hopphäst om hon inte ska bli travhäst!

Liten fikapaus och sen stor hästarna. Först ut Iowa som egentligen hoppar fantastiskt bra, men som blir lite nonchalant och är lite klantig och därmed lyckades göra någon rejäl rivning. Jag hoppas att han får ordning på benen så han kan visas nu i vår, han ör definitivt tillräckligt fin för det! Bob löshoppade för andra gången, han verkade dock inte komma ihåg att han gjort det tidigare och var väldigt förvirrad! Men han rör sig väldigt bra, dock verkar han precis som sin mor inte bry sig så mycket om han river. Både Oskar och Iowa blev riktigt arga när de hade rivit, men Bob han var lika glad ändå, det var precis samma med Lemonaden när vi löshoppade henne. Hon älskade att löshoppa men rev mest jämt men hon struntade fullständigt i det, kanske inte vad man önskar av en hopphäst!.

Sist ut var Chokladen, eftersom hon inte kan ha grejer på sig nu (även om jag snart ska testa med tömkörningsgjorden) så fick hon vara med och löshoppa, måste vara flera år sedan sist. Hon hoppade dock lika fantastiskt bra och hon har verkligen lätt för det! Filmer finns på min Instagram, nillashast.

Sedan gjorde vi tacos till mat och jag nattade hästarna. Tyvärr blev jag alltför trött, sådär trött så jag inte vill göra något och tappar all motivation, all självkänsla och kan inte tänka. Jag måste planera dagarna bättre så jag inte hamnar där! Nu ny dag och känns lite bättre nu! 

Wasabi i töm! 

Delicious i lina! 

Oskar på löshoppningen! 

Wildkickan fångas in! 

Hon blev taggad! 

Bob! 

Chokladen! 

Hon är fin i kroppen! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0