17:e maj!

Fort går det, igår redan 17e maj och Norges nationaldag. Å andra sidan är det ju redan full sommar trots mitten av maj!

Igår började jag med att göra en sommarhage, fick upp halva innan materialet tog slut. Sedan red jag Clarinett och Lemonaden. Båda var fina men extra roligt med Lemonaden som både var jättefin i traven och vi kunde ta upp galoppen igen. Har inte galopperat på henne nu på ett tag eftersom det känts som att hon haft nog att balansera upp sig i trav.

Sen åkte jag och köpte kraftfoder, mat och tankade bilen. Åt typisk sommarmat med potatisgratäng och rostbiff. Sen stallet igen där jag red Oskar och Wildkickan, och tog Delicious i töm. Alla tre fick börja på banan och avsluta på vägen. Oskar jobbade vidare med galopp fattningar nä och Wildkickan gick ett ganska lätt travjobb. Delicious fick jobba över en upphöjd bom på banan och sen var planen att tömköra i backarna och då långsamt nerför. Men Delicious fick syn på en livsfarlig plastbit så det blev träning av snabba vändningar i stället! Slutade med att jag fick leda henne förbi (och plocka upp plasten).

En cider och lite chips innan kvällen var slut. Nu ny dag, sista semesterdagen eftersom jag i morgon ska vara funktionär på genrepet inför unghästtestet. Så i dag ska jag hinna allt som jag inte har hunnit i veckan!

Stängsling! 

Grabbarna har lekt massor, här med bollen de har! 

Lemonaden innan avsittning! 

Oskar ute påvägen på väg tillbaka! 

Wildkickan! 

Delicious på banan! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0