Vårdagjämningen!

Äntligen är vi på rätt halva! Dock har dagen varit mulen och bitvis duggregn, så inte mycket energi från vädret i dag.

Hästarna tog en del energi då några vsr ute i morse och en del tid fick gå till att laga hagar, det är ju inte bara sin egen hage de river. När det var ordning igen och jag dessutom hade mockat och spånat en lösdrift så kom jag igång med hästarna. 

Wasabi först ut, brunstig men hon var ungefär som vanligt. Det vill säga, hon bara gör det hon tycker passar och hon hatar att bli tillsagd. Men vi jobbar på! Sen Lemonaden som var lite spänd och stod emot lite i början men släppte sen. Wildkickan fick ridas runt träden i skogskanten, ett bra steg för att ta oss från banan. Red sen även Grå, hon börjar kännas lite mer igång fast vi bara ridit några pass, dags att börja med galoppen igen och det är nog ett par sedan för jag har inte galopperat uppsuttet sen skadan. Och snart är det ett år sen hon gjorde illa sig, har ändå gått fort!

Sen mat, i väg på en träning och sen på kvällen fick Clarinett gå ett lätt dressyrpass. Avslutade kvällen med att baka två sockerkakor så nu finns det både kvällsfika och fika till hovis i morgon!

Wasabi, hon passade bra i det här röda schabraket! 

Lemonaden spanar på trötta ligan som vilar när hon måste jobba! 

Lemonaden efter ridningen 

Wildkickan i skogskanten! 

Grå! 

Clarinett efter ridning

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0