Spökkatt!

Man kan få hjärtsnörp av en massa olika, av att tro sig se sin gamla katt som inte levt på 8-9 år...

På morgonen hann jag med tre hästar. Tog Wildkickan i töm, jättefin, red Wasabi och longerade Chokladen. Måste ju säga att Wasabi blir bättre för varje pass men det känns som att det är långt kvar dit vi borde vara. Chokladen longerade jag bara för att kolla läget efter gårdagen men hon var precis som vanligt. Dock var hon sen sur i kväll igen när jag satte på täcket igen. Har lite ideer men tror inte på kolik eller något sånt.

Sen Ica-jobb och mat. Kvällsrycket i stallet red jag Grå, hon blev lite stum i vänster tygeln, lite bakom hand och låg i fronten. Kunde rida bort lite av det men kände mig lite besviken först innan jag insåg att hon knappt gått någon riktig dressyr på mer än ett år! Förra våren red jag inte så mycket och sen skadade hon ju sig. Det kommer ju bli bättre fort nu när vi kommer igång. 

När jag skulle ta in Trassel så var det en katt för mycket som ville in! Den nya katten var väldigt lik min gamla katt Tingeling! Så pass att jag nästan ville ta in den, och jag var tvungen att kolla med Nisse så han verkligen hade tagit bort henne. Nu är det ju 8-9 år sedan hon togs bort så fanns ingen logik men det blev en riktig hjärtsnörp! 

Wasabi innan ridning! 

Wasabi på väg ner från banan! 

Grå efter avsittning! 

Dålig bild på extra katten 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0