Snöfall!

Blev lite ändrade planer för dagen, men gäller att passa på när man inte har något inplanerat! Dessutom snöat hela dagen så rätt trist väder...

Tog Grå i töm på morgonen, sen åkte jag och besiktade om bilen så nu får jag köra den i ett år till. Dock tror jag inte att den kommer att hålla i ett år till... Sedan var planen att rida men Nisse skulle till Sollefteå och Långsele för några ärenden så hängde med honom i stället. Vi åt innan vi kom hem så väl hemma var det bara att dricka en kopp kaffe och sen dra igång. Dock var klockan då redan 16.30.

Red först Oskar som gick gå både lite på banan och på spåret. Sen Wildkickan som var väldigt uppe i varv i dag, bestämde därför att hon fick ett lättare pass i dag. Ibland tror jag att hon är sådär yrslig för att hon förväntar sig att det ska bli svårt eller jobbigt, så emellanåt får hon ett enkelt pass. Men då tänkte jag i stället att hon får ridas u morgon igen, och det var ju inte alls i min plan men hästarna följer sällan planen. Lite kul att det vi i dag gjorde som var lätt och enklt hade vi inte klarat för en månad sedan, så lite utveckling är det.

Sist red jag Clarinett och sen tömkörde jag Iowa åt Linda. Nu ladda för påsk på Ica, och tre dagar jobb!

Oskar och Forzett hade sovmorgon! 

Grå i dag! 

Oskar på spåret! 

Nyfiken Bob! 

Han blir bara mer och mer lik mamma Lemonaden, de rör sig lika och mycket av beteendet är samma! 

Wildkickan efter ridning! 

Och Clarinett i kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0