Lurad och besviken!

Förstå vad besviken jag blev när jag blev varse att det inte är förrän nästa vecka vi ska ställa om klockan. I Icas almanacka står det i dag och jag reagerade när jag redan i januari såg att det var en vecka tidigare än vanligt, jag tyckte det var bra och reflekterade aldrig över att det kunde vara fel i en almanacka...

I alla fall så tog jag Lemonaden i töm på morgonen och red ut Clarinett på vägen. Det var vinter igen och hade kommit nysnö, fanns inte ett enda spår på vägen när vi red! Sen i väg på jobbet och efter jobbet och mat så träffades jag och Linda i stallet.

Vi red ut med Oskar och Juliette, Oskar var verkligen jättejobbig. Tjurig, testar, spänd, reaktiv, busig, allt på en gång och slappnade inte av många meter på turen. Tur för honom att han är så fin att rida på banan, förhoppningsvis kommer det bli bättre ute också! Sen avslutade vi med att jag longerade Iowa. 

Nu laddar jag för påskveckan och fullt ös på jobbet!

Lemonaden i morse! 

Clarinett och väg med orörd snö! 

Eftersom Icas almanacka säger att sommartiden börjar i dag, borde inte jag som jobbar på Ica få börja med sommartid i dag? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0